Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το επίσημο λογότυπο του Xbox Series X

*
Όπως φαίνεται, το λογότυπο της επόμενης γενιάς κονσόλων της Microsoft καταχωρήθηκε πρόσφατα από την εταιρεία ως trademark. Δεν πήρε πολύ καιρό στους fans να ανακαλύψουν το νέο logo και φυσικά με το που συνέβη αυτό, το reddit γέμισε από εικόνες του.

Η αλήθεια είναι πως σε πολλούς έκανε εντύπωση το ότι δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, παρόλο που η Microsoft είχε παρουσιάσει στον κόσμο την κονσόλα, τόσο εξωτερικά όσο και εξωτερικά, αφού τον περασμένο μήνα έδωσε στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Xbox Series X. Το νέο λογότυπο υιοθετεί ένα μινιμαλιστικό στιλ, όπως ακριβώς και η κονσόλα, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί.




Ας ελπίσουμε πως σειρά έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στην 9η γενιά κονσολών, με έμφαση στις αποκλειστικότητες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*